Balatoni csapatépítés vizen

Egy vitorlás csapatépítésre a Balatonon ideális választás kis- és nagyvállalatoknak egyaránt, 9-től akár 500 fő részére valósítjuk meg a számukra tökéletes csapatépítő tréninget. A már védjegyünké vált vitorlás csapatépítő feladatai az intelligenciára, az ügyességre és a bátorságra egyaránt épülnek, az új balatoni csapatépítő feldataink pedig ezeket az erényeket egy új fajta programba is adaptáljuk, ami nem más, mint a vizes csapatépítő tréningünk.

 

A balatoni csapatépítés fontos eszközei a hajók

A vizes csapatépítő amellett, hogy rendkívül szórakoztató feladatokat foglal magában, a nagy nyári melegben olyan érzetet kelt a munkatársakban, mintha nyaralni vitte volna őket a munkáltatójuk, miközben az ügyességet, koncentrációt és csapatmunkát igénylő feladatok egy igazi csapattá kovácsolják a jelenlévőket.

A teambuilding feladatait egyedileg szabjuk a társaságra, a résztvevők létszámát és összetételét szem előtt tartva, a vízi és szárazföldi elemeket az igények szerint rugalmasan kombinálva. Catering szolgáltatások, italcsomagok, snack tálak, de akár komplett grill étkezés is megoldható, és ajánlott bármely verziónál.

Siófok bázissal, de kiállással bármelyik balatoni kikötőbe hiszen a balatonfüredi vagy a tihanyi indulással csak plusz 1 órára van. Céges rendezvények valódi kikapcsolódását biztosító programjaink egyedülállóak, megrendelőre szabottak.

 

 

Választható feladatok a teljesség igénye nélkül:

  • Matrózbüntetés
  • Evakuálás –> mentőcsónak és tengeri mentőkapszula bevonásával
  • Vízalatti scooter verseny
  • Cápa vadászat
  • Mentőmellény show

 

Hajós csapatépítéseinkkel szemben itt a feladatok többsége a vízben zajlik, személyhajóink bázisként szolgálnak leginkább. A Vitorlás személyhajók a szükséges komfort megteremtése mellett biztosítják a rendezvényeink időbeli megvalósulását is, hiszen az idő és széljárás kevésbe befolyásolja őket – szemben a kishajókkal.

 

Természetesen a balatoni csapatépítések során egyedi forgatókönyveket alkalmazunk. Kombináljuk a fenti feladatokat a vitorlás csapatépítések feladataival igény szerint.

Tekintse meg a hajós csapatépítéseink feladatait is: Vitorlás csapatépítés

balatoni csapatépítés

 

 

A motorcsónakokkal való kiegészítés – ahogyan az összes szolgáltatásnál – jelen esetben is garantál élményt nyújt.

Céges rendezvények igazi kikapcsolódást jelentő programjait biztosítjuk.

Balatoni csapatépítés feladatainak ismertetéséért és további részletekért keressék rendezvényszervő kollégáinkat a megadott elérhetőségeken!

 

 

 

Rendezvényszervőink elérhetősége:

Balatoni csapatépítés e-mail: rendezveny@sunlake.hu

Tel.: +36/30 542 4547

A csapatépítések költsége a hajóbérleti díjakból és a szervezési, megvalósítási összegekből tevődik össze.

Ez is érdekelhet