Családi rendezvények a Balatonon

Családi rendezvényekre kínálunk helyszíneket a zavartalan kikapcsolódáshoz Siófok indulással, de a magánrendezvényeink általában a Balaton közepén zajlanak.

Sokszor gondot okoz megtalálni a megfelelő helyszínt az olyan családi rendezvényekre, mint a szülinapi buli, eljegyzési parti, vagy éppen egy kerek évforduló. Otthon nem fér el az egész rokonság, baráti kör, éttermet foglalni pedig már kicsit túl szokványosnak számít, ráadásul nem is egyszerű szabad helyet találni, ha fix időpontról van szó.

 

Vitorlás yachtjaink nem csak megoldást jelentenek ezekre a problémákra, de egy örök élményben is lesz része a jelenlévőknek. A Balaton közepén egy privát yachtról ünnepelni egy családi eseményt már önmagában egy olyan exkluzív hangulatot teremt, hogy a jó kedv és a zavartalan rendezvény helyszín garantált.

Egy panoráma kör a Balaton körül, kikötés az északi parton, egy séta Balatonfüred vagy Tihany partján mind választható programlehetőség, de fürdés a Balaton közepén a kristálytiszta vízben, miközben szólnak az audio rendszerből a kedvenc slágerek talán egy még kedveltebb opció.

A fiatalabbak szülinapi zsúrjára ajánljuk animátorainkat is, akik képzett színészként, bárkinek a bőrébe bele tudnak bújni. Kedvenc mesehős vagy híresség, semmi nem jelent problémát, de Jack kapitány maga is elérhetővé tudja tenni magát a jeles alkalomra, hogy kalózhajóján vendégül lássa az ifjú kalóz növendékeket, hogy kiképezze a legfrissebb kalóznemzedéket. A hajónak a díszítését is vállaljuk igény esetén, lufik, molinók, konfetti, minden amire szükség lehet egy emlékezetes bulihoz, mindezt a Balaton közepén.

 

Talizman-grill

 

Az idősebbeknek is kitűnő választást jelentenek vitorlás yachtjaink a születésnapi party megtartására. Napközben egy exkluzív fürdős túra a családdal és a barátokkal, egy finom grill étkezés a Balaton közepén egy ünnepi tortával, este pedig kezdődhet a buli a fény és hangtechnikával felszerelt yachtok fedélzetén. Vendégeiknek ingyenes belépőket és kedvezményekre jogosító karszalagokat is adunk ajándékba Siófok legmenőbb szórakozóhelyeire.

A program az 1 órás bérléstől az egész napos bérlésig kivitelezhető, a lehetőségeknek csak a képzeletük szabhat határt, de a lényeg, hogy együtt ünnepel az egész család. Siófokon és Balatonfüreden is van lehetőség a beszállásra.

Catering szolgáltatásainkat bátran ajánljuk: alkoholos és mentes italcsomagok, a helyszínen frissen készült grill étkezés, snackek, szendvicstálak, édes és sós sütemények, valamint hideg gyümölcstálak egyaránt választható kiegészítések, de akár a vendégek maguk is hozhatják a kívánt ételeket és italokat.

Akadálymentesített pedig hajóink lehetőséget biztosítanak arra is, hogy a nagyszülők is nyugodtan részesei lehessenek a magán rendezvényen minden gond és fáradság nélkül.

Bármilyen kérdéssel, kéréssel keressen minket bátran balatoni rendezvény kapcsán!

Jó ha tudja:

Hajóink bázisa Siófok, de balatonfüredi indulással is vállaljuk magán rendezvényét.

 

Rendezvényszervőink elérhetősége:

E-mail: rendezveny@sunlake.hu

Tel.: +36/30 5424 222

Ez is érdekelhet