Rendezvény helyszín a Balaton közepén

 

A megszokott iroda helyett egy különleges helyszínként ajánljuk egyedileg átalakított rendezvényhajóinkat. Ideális rendezvényhelyszín Balatonon megbeszélések, vállalati ülések, tréningek, bankettek, PR és sajtórendezvények tartására. Minden megoldható, és garantáltan könnyedebb hangulatban telnek az események a különleges és exkluzív helyszínnek köszönhetően.

Hajóink rendezvényhelyszínként szolgálnak céges és magánrendezvényekre Siófokon és Balatonfüreden. Szinte valamennyi balatoni part menti városból lehetséges az indulás.

Rendezvényhelyszín Balatonon Siófok bázissal és Balatonfüredi átállással:

Megbeszélések és vállalati ülések: A megfelelő helyszín kiválasztásával és a feszített munkatempóhoz igazított lazító szünetek pontos összehangolása a sikeres eredmény egyik alapja. Több napos rendezvény kapcsán az apróságok minősége még fontosabb: kikapcsoló programok, szállás, étkezés, mind­-mind hozzájárulnak a munkára való koncentráció és a feladat megoldási képesség megőrzéséhez.

Tréning: kisebb csoportoktól több száz fő számára szervezünk specifikus oktatást, továbbképzést. A megfelelő tréner szakemberekkel, a már korábban megismert feladatok és módszerek helyett, izgalmas és egyedi megoldásokat ajánlunk.  Hasonlóan vállalati rendezvényekhez, a részletek kidolgozása hangsúlyos része feladatunknak.

Sajtótájékoztató és PR rendezvények: A megrendelő mellett itt igazából a vendégeknek kell jól érezniük magukat és elégedetten távozniuk. Szüksége van szövetségesre, aki „hazai pályán” sima utat készít: termék bevezetések, szakmai bemutatók vagy más fontos alkalmi rendezvénye kapcsán, partnerek, újságírók és leendő megrendelői számára rendezett találkozón.

Bankettek, fogadások, koktél partik: Társas, kötetlen összejövetel mégis célja van és az eredményessége kétséget kizáró: új ismeretségek és üzleti kapcsolatok születnek.

 

A hajóinkat a siófoki bázissal ajánljuk, de szinte bármelyik Balatonon lévő parti településről megoldható az indulás, elérhető távolságban vannak: rendezvényhelyszín Balatonfüred, Tihany, Balatonkenese, Alsóörs, a nyugati medence pl. Balatonlelle hosszabb utat igényel.

Céges rendezvények igazi kikapcsolódást jelentő programjait biztosítjuk, további részletekért keressék rendezvényszervő kollégáinkat a megadott elérhetőségeken!

Rendezvenyhajo

Keressen bármit is:

  • rendezvényhelyszín ?
  • rendezvényhelyszín Balatonon ?
  • rendezvényhelyszín Siófokon ?
  • rendezvényhelyszín Balatonfüreden ?

Mi az Ön igényeihez mérten a lehető legjobb helyszínt biztosítjuk, földön, vízen, levegőben:)

Rendezvényszervőink elérhetősége:

E-mail: rendezveny@sunlake.hu

Tel.: +36/30 5424 222

 

Jó ha tudja:

Siófok bázissal indítjuk el hajóinkat