Gyerekzsúrok és születésnapi parti

 

Hajóink ideális helyszínt jelentenek születésnapok, gyerekzsúrok tartására is. Az egészen kicsiktől az idősebb korosztály számára is felejthetetlen élményt jelent az ünneplésük egy vitorlás yacht fedélzetén. A fiatalabbak zsúrjára ajánljuk animátorainkat is, akik képzett színészként, bárkinek a bőrébe bele tudnak bújni. Kedvenc mesehős vagy híresség, semmi nem jelent problémát, de Jack kapitány maga is elérhetővé tudja tenni magát a jeles alkalomra, hogy kalózhajóján vendégül lássa az ifjú kalóz növendékeket, hogy kiképezze a legfrissebb kalóznemzedéket. A hajónak a díszítését is vállaljuk igény esetén, lufik, molinók, konfetti, minden amire szükség lehet egy emlékezetes szülinapi bulihoz Balatonon.

 

Kaloz-program

Az idősebbeknek is kitűnő választást jelentenek vitorlás yachtjaink a születésnapi party megtartására. Napközben egy exkluzív fürdős túra a családdal és a barátokkal, egy finom grill étkezés a Balaton közepén egy ünnepi tortával, este pedig kezdődhet a buli a fény és hangtechnikával felszerelt yachtok fedélzetén. Vendégeiknek ingyenes belépőket és kedvezményekre jogosító karszalagokat is adunk ajándékba Siófok legmenőbb szórakozóhelyeire.

A Gyerekzsúr program az 1 órás bérléstől az egész napos bérlésig kivitelezhető, a lehetőségeknek csak a képzeletük szabhat határt, de a lényeg, hogy együtt ünnepel az egész család akár Siófokon akár Balatonfüreden van a szállás.

Catering szolgáltatásainkat bátran ajánljuk: alkoholos és mentes italcsomagok, a helyszínen frissen készült grill étkezés, snackek, szendvicstálak, édes és sós sütemények, valamint hideg gyümölcstálak egyaránt választható kiegészítések, de akár a vendégek maguk is hozhatják a kívánt ételeket és italokat.

Gyerekzsúrok szervezését és lebonyolítását nem csak a hajóinkon vállaljuk, képzett animátoraink megbeszélés szerint az ország egész területén felejthetetlen műsort prezentálnak.

 

Bármilyen kérdéssel, kéréssel keressen minket bátran!

 

Rendezvényszervőink elérhetősége:

E-mail: rendezveny@sunlake.hu

Tel.: +36/30 5424 222

Gyerekprogram-balatonon

 

Jó ha tudod

Siófokon van hajóink bázisa, de lehetőség van Balatonfüreden is a beszállásra.

Az árak a hajóbérleti díjból és a megrendelt szolgáltatásokból tevődnek össze.

Ez is érdekelhet