fbpx
  • en

Rendezvényszervezés nem csak a Balatonon

 

Rendezvényszervezés, event management szolgáltatásainkat vízen és hajók fedélzetén túl a szárazföldön is eredményesen koordináljuk. Tapasztalataink felhasználásával és partnereinkkel együttműködve rendezvényszervezés – rendezvényszervezői területen, felkéréseket vállalunk és valósítunk meg. Céges rendezvények teljes körű szervezését és lebonyolítását vállaljuk Balatonon, Budapesten és igény esetén az ország egész területén. Csapatépítések, konferenciák, bankettek, tréningek, PR és sajtó rendezvények megszervezése cégünk egyik fő profilja.

 

Megbeszélések és vállalati ülések: A megfelelő helyszín kiválasztásával és a feszített munkatempóhoz igazított lazító szünetek pontos összehangolása a sikeres eredmény egyik alapja. Több napos rendezvény kapcsán az apróságok minősége még fontosabb: kikapcsoló programok, szállás, étkezés, mind­-mind hozzájárulnak a munkára való koncentráció és a feladat megoldási képesség megőrzéséhez.

Tréning: kisebb csoportoktól több száz fő számára szervezünk specifikus oktatást, továbbképzést. A megfelelő tréner szakemberekkel, a már korábban megismert feladatok és módszerek helyett, izgalmas és egyedi megoldásokat ajánlunk.  Hasonlóan vállalati rendezvényekhez, a részletek kidolgozása hangsúlyos része feladatunknak.

Sajtótájékoztató és PR rendezvények: A megrendelő mellett itt igazából a vendégeknek kell jól érezniük magukat és elégedetten távozniuk. Szüksége van szövetségesre, aki „hazai pályán” sima utat készít: termék bevezetések, szakmai bemutatók vagy más fontos alkalmi rendezvénye kapcsán, partnerek, újságírók és leendő megrendelői számára rendezett találkozón.

Bankettek, fogadások, koktél partik: Társas, kötetlen összejövetel mégis célja van és az eredményessége kétséget kizáró: új ismeretségek és üzleti kapcsolatok születnek.

 

 

“Otthon vagyunk a Balatonon”

télen-nyáron céges rendezvények szervezése és lebonyolítása

 

Rendezvényszervezés elsődleges helyszínei: Siófok, Balatonfüred, Tihany, Budapest
Igény szerint az ország bármely területén szervezünk és bonyolítunk le vállalati rendezvényeket.

Rendezvényszervő kollegák elérhetősége:

E-mail: rendezveny@sunlake.hu

Tel.: +36/30 5424 222

Ez is érdekelhet