Indoor – beltéri csapatépítések és programok

 

Vitorlás csapatépítéseink és a hajókon menet közben végzett feladatok igazi egyedi élményt jelentenek a résztvevők számára. De sajnos vannak olyan helyzetek, amikor az időjárás nem alkalmas arra, hogy a Balaton közepén kovácsoljuk össze a csapatot, viszont mi erre is találunk megoldást.

Indoor csapatépítéseink és rendezvényeink szolgálhatnak „B” tervként az eredetileg a hajókon tartandó eseményeknek, de szezonon kívüli hidegebb időszakban már az „A” terv is lehet egy beltéri teambuilding.

Balatoni és budapesti szállás partnereinken keresztül alkalmas helyszíneket tudnak biztosítani néhány fős minitréningtől kezdve egy több száz fős vállalati rendezvényig, de képzett trénereinkkel és rendezvényszervező kollégáinkkal az ország egész területén vállaljuk tréningek, teambuildingek, konferenciák és vállalati rendezvények komplett megszervezését és lebonyolítását.

Indoor csapatépítéseink – tréningeink dolgozók, közép és felső vezetők számára segítik a problémák feltérképezését ls megoldását.

 

A beltéri csapatépítő feladatokat igény szerint állítjuk össze, a minden korosztály számára egyaránt szórakoztató kvízek, illetve az ügyességet és némi bátorságot igénylő összetettebb feladatok mind opcionálisan választható elemek. A feladatok ismertetéséért és további részletekért keressék rendezvényszervő kollégáinkat a megadott elérhetőségeken!

 

 

Rendezvényszervőink elérhetősége:

E-mail: rendezveny@sunlake.hu

Tel.: +36/30 5424 222

Ez is érdekelhet