a Balatoni hajózás színfoltjai.

Audio guide túra

Naplemete

Disco hajó


Balatoni hajózás naplementével és disco hajóval Siófokról. Minden este naplemente túra és disco hajó várja utasainkat a siófoki hajóállomásról indulva (Krúdy sétány)

Balatoni hajózás naplementével:

Dátumtól függően 19:30 – 20:50 között van a napnyugta a nyári időszakban, ezekre az időpontokra, az aranyhíd idejére szervezünk egy órás kirándulásokat a Balatoni hajózás siófoki kikötőjéből (kapcsolat menüpont, a térképen Talizmán yacht jelöléssel ). A tó mindig másik arcát mutatja, élvezze a kirándulást a Talizmán hajónk fedélzetéről egy balatoni hajózás keretében!

motorcsonak-kirandulas

Minden este várjuk utasainkat: az indulási időpontok a Hajómenetrend menüpontban elérhetőek.

Jegyárak

Balatoni hajózás – Disco hajó

A balatoni hajózás színfoltja éjszakába burkolózva. A zene, hangulat és az éjszakai Balaton mindenki számára egyet jelent. Önnek mit? 🙂

Egy és 1 órás járatokat indítunk minden este 21:30-kor a siófoki hajóállomás 8-as állásáról a Talizmán III hajónkkal.(kapcsolat)

A zene stílusát a DJ igazítja a résztvevők kívánságaihoz, réteg és a szélsőségeket jelentő előadok számai korlátozottan szerepelhetnek csak.

Egy klasszikus programon, „klasszikus” a helyhez és az időhöz passzoló Slágerek szólnak minden évjáratból.

Minden este várjuk utasainkat: az indulási időpontok a Hajómenetrend menüpontban elérhetőek.

Jegyárak

Audio guide – vezetett túra.

A balatoni hajózás ideje alatt utasaink angol és magyar nyelven „vezetett” kiránduláson vesznek részt, informálódhatnak a desztináció múltjáról és jelenéről.

Jó ha tudja:

Ezekre a járatokra kisállat nem hozható fel.

Érdemes 1-1 melegebb ruhadarabot készenlétben tartani.

Ittas személyek nem szállhatnak fel.

A hajóbár üzemel a disco hajón.


Ez is érdekelhet