• en

 

 

 

Privát vitorlás bérlés Balatonon hajóvezetővel történő egyéni kirándulásokat szervezünk 2-11 fő részére (csak Önökkel a fedélzeten) Balatonon, főként siófoki indulássokkal, de lehetőség van más kikötőben is pl: Balatonfüreden vagy Tihanyban hajóra szállni. A hajót és a kapitányt mi adjuk, a program és annak időtartalma utasaink kívánsága szerint alakítható. A 2-4 órás vitorlázások mellett egész napos utakra is érdemes jelentkezni, hiszen csak a 8 órás kirándulás alatt van lehetőség átkelni a Balatonon, balatonfüredi, csopaki, tihanyi, almádi, alsóőrsi kikötésre a túlparton ebéd időben.

 

A vitorlázni vágyók belekóstolhatnak a hajóvezetés és a vitorla kezelés rejtelmeibe “oktatás” keretében, vezethetik a hajót. A pihenni, kikapcsolódásra vágyok napozhatnak, fürödhetnek a Balaton közepén a kristálytiszta vízben, szervezhetnek mini ünnepséget a fedélzeten.

 

 

A lefoglalt vitorlás bérlés időpontok áthelyezhetőek öt napot megelőzően, rossz idő esetén is új időpontot biztosítunk. Lehetőség van ajándék voucherek vásárlására lefoglalt időpont nélkül.

Foglalja le a vitorlás bérlés kapitánnyal szolgáltatást nálunk, ahol a program vitorlázás, fürdés, napozás! Családjával, barátaival zavartalanul töltheti szabadidejét a Balatonon és a parti kirándulásokon.

Az egész napos vitorlás bérlés ára a hajó és kapitány díjából tevődik össze, a 2 órás kirándulásokra külön díjszabás van.

Árak menüpont.

 

Amit érdemes tudni:

A foglalás rugalmasan új időpontra tehető át, 5 nappal az indulás előtt.

A 2 órás program nem elég hosszú a túloldalra való átéréshez, de kiváló alkalom a vitorlázásba való belekóstolásba vagy 1-1 eseményhez pl lánykérés

Érdemes melegebb ruhát is bekészíteni

A cipő lehetőleg ne fogjon, bár általában felesleges lábbelit viselni.

A programot Önök határozzák meg: vitorlázás, fürdés, balatonfüredi kikötés stb.  de a szél befolyásolhatja.

Vannak gyerek mentőmellények, külön kell kérni. A bébik számára hajókabin rendelkezésre áll, de inkább várjanak pár évet.

Kisállat felhozható – ha nem lehet elkerülni…

Az indulás – érkezés pontosan történik, a csoportok egymást követik általában. Kérem, ne késsenek!

Legyen Önöknél (digitális formában is elég) a foglalási szám.

Innivalót tudnak – ajánlott is – hozni.

11 fő felett a nagyobb vitorlásaink a Talizmán Yachtok állnak rendelkezésre a hajókiránduláskhoz

 

Vitorlás bérlés Balatonon programunk árairól a díjszabás menüpontban tud tájékozódni.

 

Általános tudnivalók.

 

 

Ez is érdekelhet