fbpx
  • en

Lánybúcsú a Balatonon

Felejthetetlen élményre vágysz? Nem tudod, hogyan töltsd az utolsó bulit a nagy Nap előtt? Bízd magad ránk, töltsd az estét egy exkluzív tengerjáró vitorlás yachton, és egy fergeteges programban lesz részed, különleges helyszínekkel,  igazi balatoni party hangulattal. Yachtjaink kisebb és nagyobb társaságok számára is ideális választást jelentenek, a Balaton közepén nem kell attól félni, hogy más emberek mit gondolnak, vagy éppen zavarnak-e valakit, mindenki bátran átadhatja magát a felszabadult és önfeledt szórakozásnak. A vendégek igényei szerint, a szimpla hajó bérbeadástól, a legapróbb részletig is megszervezzük az egész bulit, és akár az este további részét is. A legjobb siófoki szórakozóhelyekre és bulikba adunk ingyenes belépőket és kedvezményekre jogosító karszalagokat. (Ezekkel a belépőkkel akkor is számolhattok, ha csak hajóztok velünk és az este további részét magatokra bízzátok:) )

Privát környezetben a Balaton közepén mindenki megtalálja a kedvére való szolgáltatást..Hölgyeknek jéghideg koktél és napozás? Kell ennél exkluzívabb élmény? És mindezt a Balaton közepén. Mindent elintézünk a szervezést és lebonyolítást illetően, csak magatokat kell hoznotok. Egy dolgot ne felejts el ha minket választasz. “Ami a hajón történik a hajón is marad” Mire vársz? Hajóra fel!!

Lánybúcsú akár már Balatonfüreden! Ha szimpatikusabb egy északi-parti kirándulás, a Balatonfüredi kikötőből indulva is tervezhetitek az életre szóló bulit a a nagy Nap előtt. Pontos részletekért érdeklődjetek az alábbi telefonszámon.

Lánybúcsú a Balaton közepén egy vitorlás yachton felejthetetlen élményt jelent, ami méltó a Nagy nap előtti utolsó bulira.

 

Lánybúcsú a Balatonon – exkluzív buli egy vitorlás yachton

Lánybúcsú Siófokon kedvezményes csomagunk tartalmazza:

– korlátlan italfogyasztás
– 2 órás hajbérlés, privát környezetben egy tengerjáró vitorlás yachton akár 50 fő részére.
– fény és hangtechnika
– igény esetén a lánybúcsúkhoz elengedhetetlen kiegészítőket is biztosítjuk számotokra (Tiara, résztvevői szalagok és egyéb party kellékek.

+ ha teljesítitek a Talizmán kalózfeleség játék feladatait, ajándékkal lepünk meg titeket, ami az este további részén garantáltan jól fog jönni:)

Játékos feladatok:

menyasszony rulett

szerető büntetés

szerelem vallás vagy vallatás

……

 

CSAK TI ÉS A BALATON!

A lánybúcsús csomag 10 főtől érvényes, felső határ nincsen:) (kisebb létszám esetén is megoldható a nagy hajón, de a költség ebben az esetben is 10 főre van számolva), illetve a csomag nélküli hajóbérlés is kivitelezhető igény esetén.

Balatonfüredi indulással is kérhető de csak Siófoki indulás esetén tervezzük meg az estét, ingyenes belépőkkel és kedvezményes karszalagokkal a Petőfi sétány legjobb szórakozóhelyeire.

Program árak

Természetesen a szűkebb baráti társaságokra és a száguldás szerelmeseire is gondoltunk, számukra az alábbi két lehetőséget ajánljuk:

Motorcsónakos lánybúcsú Balaton :

A program 2 órás.

30 perc száguldozás 80 km/órával és másfél óra bulizás a Balaton közepén egy 320 lóerős speed boaton

– 1,5 óra fürdés, ünneplés a Balaton közepén
– dübörgő zene, italozás és fürdőzés
– italcsomagot készítünk be igény esetén, de ti is hozhattok
– a kiegészítők és a játékok itt is elérhetők
– max 12 fő részére

Program árak

Vitorlás lánybúcsú Balaton:

– 2 óra vitorlás bérlés kapitánnyal
– vitorlázás, fürdőzés, italozás
– a kiegészítők és a játékok itt is elérhetők
– max 11 fő részére

Program árak

 

Megrendelőink ingyenes belépőt kapnak a Petőfi sétány egyik legmenőbb szórakozóhelyére és egy pohár italt a 20% engedményre jogosító karszalagunkkal együtt.

Ezenkívül szeretnénk mindenki figyelmébe ajánlani a Balatonon egyedülálló programunkat akár a lánybúcsúval kombinálva.

Teljes kikapcsolódás nyújtó Relax kirándulás: Fürdős túra a Balaton közepére.

Menetrendben és egyéni megrendelésekre is szervezünk fürdős túrát a Balatonra, 1 és 2,5 órás időtartamban. Az egy órás kifutás alkalmával rövid fürdésre van lehetőség, üdítőt és bort (csak fürdés után) adunk grátiszként.Fürdős programjaink kiválóan szolgálnak alapul legyen szó családi rendezvényről , vagy egy baráti összejövetelről. Egy dolog biztos erre a napra mindenki emlékezni fog.

A 2,5 órás túra (siófoki indulás esetén) hosszabb és teljesebb kikapcsolódást ígér. Napozás, pihenés, italok, fürdés a Balaton közepén a mindig kristály tiszta vízben. Sokat lehet írni és olvasni erről, ki kell próbálni inkább.Képzeljük el a Balaton , a talizmán yacht , az élmény és mindez a fürdés után egy jéghideg mojitoval? Kell ennél több? Ne habozz!

Lánybúcsú Balaton – Siófokon csomagunkkal kapcsolatban várjuk hívásodat: +36 30 5424 547

 

 

Ez is érdekelhet