Csapatépítés nem csak Balatonon

Balaton, vitorlázás és hajós csapatépítés – ez a mi specialitásunk. A legnagyobb balatoni hajóktól a legkisebb vitorlásig, személyszállító motorcsónakjainkig és mindenig ami úszik és kevésbé úszik, felszerelések bevonásával szervezzük csapatépítéseinket és outdoor programjainkat. Egy vitorlás csapatépítés a Balatonon ideális választás kis- és nagyvállalatoknak egyaránt, 9-től akár 500 fő részére kerül megvalósításra a számukra tökéletes csapatépítő tréning. Siófoki indulás mellett a magyar tenger szinte bármely helyszínéről tudunk indulni, legyen szó Balatonfüred, Tihany, Balatonkenese vagy Alsóörs kikötőjéről, nem jelent problémát, ha ott van a kiinduló pont és a célállomás. Budapest alig egy óra, de igény esetén Budapesten is tartunk vállalati rendezvényeket és csapatépítő tréningeket élményprogramokkal, szolgáltatásink széleskörűen elérhetőek az egész országban. A Talizmán Yacht I. és II. és III. a tó Balaton legnagyobb vitorlásai, rendezvényeink számára alakítottuk át őket.

A csapatépítések feladatait egyedileg szabjuk a társaságra, a résztvevők létszámát és összetételét szem előtt tartva, a vízi és szárazföldi elemeket az igények szerint rugalmasan kombinálva. Catering szolgáltatások, italcsomagok, snack tálak, de akár komplett grill étkezés is megoldható, és ajánlott bármely verziónál.

Hajós csapatépítések:

Vitorlás csapatépítés: 

A Vitorlás csapatépítő feladataink az intelligenciára, az ügyességre és a bátorságra egyaránt épülnek, mint pl. a Balaton-kvíz, az árboc mászás vagy az airsoft puskákkal történő célba lövés.

Vizes csapatépítés:

A Vizes csapatépítőnk amellett, hogy rendkívül szórakoztató feladatokat foglal magában, a nagy nyári melegben olyan érzetet kelt a munkatársakban, mintha nyaralni vitte volna őket a munkáltatójuk, miközben az ügyességet, koncentrációt és csapatmunkát igénylő feladatok egy igazi csapattá kovácsolják a jelenlévőket.

Szárazföldi csapatépítések:

Indoor csapatépítés

Outdoor csapatépítés

Vitorlás csapatépítéseink és a hajókon menet közben végzett feladatok igazi egyedi élményt jelentenek a résztvevők számára. De sajnos vannak olyan helyzetek, amikor az időjárás nem alkalmas arra, hogy a Balaton közepén kovácsoljuk össze a csapatot, viszont mi erre is találunk megoldást.

Indoor és outdoor csapatépítéseink és rendezvényeink szolgálhatnak “B” tervként az eredetileg a hajókon tartandó eseményeket illetően, de szezonon kívüli hidegebb időszakban már az “A” terv is lehet egy félig vagy teljesen beltéri teambuilding.

A leggyakoribb csapatépítő programjaink a rendezvényhajókon a vitorlás és a vizes csapatépítő, de az évek során megannyi kreatív, egyedi és szórakoztató élményprogram lehetőséget is megalkottunk, meghagyva a szabad választást minden kedves vendégünknek. Az alább felsorolásra kerülnek ezek a további választási lehetőségek, lejjebb pedig röviden ismertetjük is őket:

Vitorlás oktatás – Hajókirándulás

Vitorlás csapatépítés – Regatta

Csapatépítés – The drunken crew

Csapatépítés – Keresd a Nőt!

Kalóz háború – Lézerharc lézer tagekkel földön és vízen

Évente megrendezésre kerül a csapatépítő olimpiánk

 

Hajókirándulás, vitorlás oktatás

Időtartam: minimum 1 óra

Ez az alap program, aminek a keretében a résztvevők részt vesznek a Balaton legnagyobb vitorlás hajójának a közreműködésével hajókiránduláson. A teljes kikapcsolódásnál és pihenésnél többre vágyok számára egyedi programokat dolgoztunk ki. A hajó kialakítása és méreteinél fogva ideális a nagyobb létszámú csoportok számára, hogy megismerkedjenek a vitorlázással és a hajózáshoz tartozó egyéb ismereteket sajátítsanak el.

A létszámtól függően 3-4 kisebb csoport kialakításával mindenki részt tud venni az oktatásokon és a gyakorlatokon. Elmélet, gyakorlat és vizsga egyszerre.

Ez a fenti hármas felállás alkotja a többi programunk alapját, erre vannak felépítve az egyedi megoldásaink.

Mivel a csoportok igénye és összetétele más és más, ezért általában egyedi, a megrendelőre szabott megoldást kínálunk.

Regatta – Vitorlás csapatépítés:

A 9 – 500 főt meghaladó (felső határ igazából nincs, illetve szárazföldi programokkal kiegészítve) vagy direkt csak vitorlázást rendelők számára kialakított félnapos-egész napos csomagunk, ami alapvetően egy vitorlás verseny egy kialakított pályán.

A vitorlás személyszállító hajóink- egyben a Balaton legnagyobb vitorlásai (40-60 fős) és a megfelelő számú 10 fős vitorlás hajóink bevonásával kialakított program. A csoportok forgószínpadszerűen váltják egymást a különböző hajókon, közben az alap programjainkkal, kikötésekkel, catering szolgáltatásokkal kiegészítve.

The drunken crew:

Időtartam: minimum 2 óra

Forgatókönyv: A hajókirándulás és a vitorlás interaktív feladatok megkezdésekor a vendégek már felfigyelhetnek, hogy a hajó személyzete „látványosan” alkoholt fogyaszt.

Ettől persze a szokványos menetrendben zajlik a hajókirándulás egészen a „vizirendészet” motorcsónakjának a megérkezéséig.

A vízirendőrök gyors rutin vizsgálatot folytatnak le melynek keretén belül az alkohol szonda is előkerül. A szonda pozitív eredményét követve nézeteltérés alakul ki a hajó személyzete és a rendőrök között. Ennek következtében a hajó személyzetét a motorcsónakkal elszállítják.

Az utasok egyedül maradnak a fedélzeten és az eddigi oktatáson elsajátított új ismereteket alkalmazva, kell a hajót navigálniuk.

A hajón természetesen végig marad megfelelő képesítéssel rendelkező (rejtett) személy.

A program, mint érdekességre, új kihívást és megoldást követelő akcióra is jó, konkrét célokat támasztó csapatépítésekre viszont kimondottan ajánlott. A szituációs gyakorlaton résztvevő tréner és pszichológus által adott utólagos közös értékelésen tényleges megoldásokat kaphatnak a részvevők és a vezetőik.

Keresd a Nőt!:

Időtartam: minimum 3 óra

Forgatókönyv:A csoport tájékoztatáson vesz részt vagy egyéb apropóból kifolyólag a kikötő területén tartózkodik. A résztvevők hölgy tagjait felinvitálják egy idegen hajóra, és mint kiderül csalva szándékkal.

Az idegen kapitány hajójával elrabolja a nőket, akik már csak a parton maradottaktól tudnak segítséget kérni és egy apró jelet maguk után hagyni a hollétüket illetően. A jel (GPS koordináta vagy egyéb megfejtés) segítségével a férfiak elindulnak megmenteni kolléganőiket. Ez történhet több koordináta felkutatásával és egyéb feladatok teljesítésével is.

Kalóz háború:

Időtartam: minimum 3 óra

Forgatókönyv: Ennek a csapatépítő játék alapját a paintballhoz hasonló, de fájdalom mentesen, lézer tag fegyverekkel működő lézerharc képezi.

A csapatok egy-egy hajót irányítva vethetik bele magukat a csatába. Akár a kettő a Balaton legnagyobb vitorlás vitorlásaival 40-60 fős hajókról is küzdhetnek egymás ellen a csapatok vagy a motorcsónakok bevonásával intézhetnek gyors támadásokat. A lézer harc és kalóz háborúnak az egyik változata a partra szállás. Itt kisebb hajókkal kell a parti sávot megközelíteni és a védőket legyőzni, illetve a támadást vissza verni.A csapatépítéshez saját lézerfegyvereink és kalóz ruháink mellett számos kiegészítőt tudunk ajánlani. A háború és a fegyveres harc szerelmesei számára ez egy egyértelmű választás. A játékot finomra hangolva, kalóz kosztümökkel és a rengetek kiegészítővel egy kalandos, érdekes és fordulatokkal teli show szereplőjeként, minden résztvevő számára különleges élményt nyújt a kihívásokkal teli Kalóz háború! A csapatépítő játékok a programokhoz hangolhatóak.

Költségek:

Hajóbérlet: szezontól és időtartamtól függ, a lista áraink irányadóak.

A balatoni csapatépítésre konkrét ajánlatban lehet számot mondani.

Hajókirándulás Balatonfüredre:

Időtartam: minimum 4 óra

Útvonal: Siófok-Balatonfüred-Siófok Program: A másfél órás hajóutat követően kikötés a füred központjában, városnézés, szabadidős tevékenység. A volt hajógyár kikötőjében ebéd, majd indulás vissza Siófokra.

Ebéd: menütől függően,

Hajókirándulás Borkóstolóval

Időtartam: minimum 2 óra

Program: Siófoki indulással borkóstoló a Balaton közepén: Árajánlat:  Hajóbérleti díj: aktuális díjszabásnak megfelelően. 

A fentieken kívül számos balatoni csapatépítő tréning forgatókönyvével rendelkezünk, ténylegesen személyre szabott programokat dolgozunk ki megrendelőink számára.

A Balaton legnagyobb vitorlásaival hajós csapatépítések 9-500 főig, szárazföldi programokkal kiegészítve ajánlatainkért keressen bennünket elérhetőségeinken.

Rendezvények, csapatépítések és céges programok Balatonon

Csapatépítés, ügyfél kényeztetés? Balatoni hajóflottánk szolgáltatásai egyediek. Interaktív feladatok, személyre szabott programok a 70 fős balatoni vitorlásokon, akár több száz fővel balatoni csapatépítéseket és programszervezéseket vállalunk. A legnagyobb privát hajóflotta bevonásával hajós- vitorlás csapatépítéseket vállalunk, de természetesen parti csapatépítéseket is tudunk szolgálni a céges élményprogramokra.

 

+36305424222    Ez is érdekelhet