fbpx
  • en

LEGÉNYBÚCSÚ A BALATONON

Felejthetetlen élményre vágysz? Nem tudod, hogyan töltsd az utolsó nagy bulit a nagy nap előtt? Bízd magad ránk, töltsd az estét egy exkluzív tengerjáró vitorlás yachton, és egy fergeteges programban lesz részed, különleges helyszínekkel,  igazi balatoni party hangulattal. Yachtjaink kisebb és nagyobb társaságok számára is ideális választást jelentenek, a Balaton közepén nem kell attól félni, hogy más emberek mit gondolnak, vagy éppen zavarnak-e valakit, mindenki bátran átadhatja magát a felszabadult és önfeledt szórakozásnak. A vendégek igényei szerint, a szimpla hajó bérbeadástól, a legapróbb részletig is megszervezzük az egész bulit, és akár az este további részét is. A legjobb siófoki szórakozóhelyekre és bulikba adunk ingyenes belépőket és kedvezményekre jogosító karszalagokat. (Ezekkel a belépőkkel akkor is számolhattok, ha csak hajóztok velünk és az este további részét magatokra bízzátok:) )

Privát környezetben a Balaton közepén mindenki megtalálja a kedvére való szolgáltatást..Az Uraknak jéghideg sörök korlátlan mennyiségben, ugrálás a yacht tetejéről, közben pedig dübörög a zene a Balaton közepén.. Kell ennél exkluzívabb élmény?  Mindent elintézünk a szervezést és lebonyolítást illetően, csak magatokat kell hoznotok. Egy dolgot ne felejts el ha minket választasz. “Ami a hajón történik a hajón is marad” Mire vársz? Hajóra fel!!

 

Legenybucsu              Legenybucsu-balatonon

 

 

 

Legénybúcsú a Balatonon – exkluzív buli egy vitorlás yachton, ehhez három alternatívát is kínálunk

Talizmán legénybúcsú:

Siófoki indulással kedvezményes csomagunk tartalmazza:
– korlátlan italfogyasztás az alapitalokból (sör, bor)
– 2 órás hajbérlés, privát környezetben
– fény és hangtechnika
– igény esetén táncoslány
-CSAK TI ÉS A BALATON

Program árak

Motorcsónakos legénybúcsú

30 perc száguldozás 80 km/órával és másfél óra bulizás a Balaton közepén egy 320 lóerős speed boaton
– dübörgő zene, italozás és fürdőzés
– italcsomagot készítünk be igény esetén, de ti is hozhattok
– a kiegészítők és a játékok itt is elérhetők
– max 12 fő részére

Program árak

Vitorlás legénybúcsú

– 2 óra vitorlás bérlés kapitánnyal
– vitorlázás, fürdőzés, italozás
– a kiegészítők és a játékok itt is elérhetők
– max 9 fő részére

 

Program árak

Jó ha tudod:

Megrendelőink ingyenes belépőt kapnak a Petőfi sétány egyik legmenőbb szórakozóhelyére és egy pohár italt a 20% engedményre jogosító karszalagunkkal együtt.

 

Mind a három esetben csak Ti vagytok a hajón.

Táncos lányt külön kérésre tudunk ajánlani.

A hajók pontosan indulnak és pontosan érkeznek.

 

 

Szeretnénk mindenki figyelmébe ajánlani a Balatonon egyedülálló programunkat akár legénybúcsúval kombinálva.

Teljes kikapcsolódás nyújtó “relax” kirándulás: Fürdős túra a Balaton közepére.

Menetrendben és egyéni megrendelésekre is szervezünk fürdős túrát a Balatonra, 1 és 2,5 órás időtartamban. Az egy órás kifutás alkalmával rövid fürdésre van lehetőség, üdítőt és bort (csak fürdés után) adunk grátiszként.Fürdős programjaink kiválóan szolgálnak alapul legyen szó családi rendezvényről , vagy egy baráti összejövetelről. Egy dolog biztos erre a napra mindenki emlékezni fog.

A 2,5 órás túra (siófoki indulás esetén) hosszabb és teljesebb kikapcsolódást ígér. Napozás, pihenés, italok, fürdés a Balaton közepén a mindig kristály tiszta vízben. Sokat lehet írni és olvasni erről, ki kell próbálni inkább.Képzeljük el a Balaton , a talizmán yacht , az élmény és mindez a fürdés után egy jéghideg mojitoval? Kell ennél több? Ne habozz!

Legénybúcsú Siófokon csomagunkkal kapcsolatban várjuk hívásodat: +36 30 5424 547

Ez is érdekelhet