Vízitaxi – motorcsónak bérlés a Balatonon

320 lóerős motorcsónakjaink a Balaton leggyorsabb közlekedési eszközei. A Balaton egész területén megrendelhető vízi taxi szolgáltatásunk, Siófokon pedig 20 perces adrenalin túrákat kínálunk a sebesség szerelmeseinek a Hajóállomás 8-as állásáról. Mindkét speed boatunk privát bérlésére is van lehetőség, melynek vezetéséhez szakképzett kapitányt is biztosítunk.

A 320 lóerős beépített dízel motor garantálja a 12 utas számára a pontos érkezést, miközben igazi élménynek számít az utazás is.
Motorcsónak bérlés és vízitaxi szolgáltatások a Balatonon csoportok részére. A Balatoni kikötők között garantáltan nálunk a legrövidebb a menetidő a vízi taxival:
Siófok – Balatonfüred között motorcsónakkal: 13 perc
Siófok-Tihany között motorcsónakkal: 15 perc
Siófok-Badacsony között motorcsónakkal: 65 perc
A vízitaxi szolgáltatás díja hajó óradíjából (amit a pontos menetidőre van arányosítva) és az esetleges kiállási és/vagy siófokra való visszaérkezés költségéből tevődik össze.
Motorcsonak
A speed boat bérleti díja tartalmazza a kikötő díjat, az üzemanyagot és a személyzetet is. Rövidebb bérlés esetén nem számoljuk fel a teljes díjat, arányosan kevesebbet negyed órákra lebontva.
A vízi taxi bérleti díj a motorcsónakos száguldásra vonatkozik, a várakozási időkre külön ajánlatot adunk minden hajóbérlésnél.
A motorcsónak üzemszerű működésénél negyed órás alapú az elszámolás, a várakozás órás.
Hajóflottánk motorcsónakjai igazi száguldást tartogatnak a hajókirándulások résztvevői számára a Balatonon teljes területén. Legyen szó vízi taxi bérlésről Siófok és Balatonfüred között vagy 20 perces adrenalin száguldásról a siófoki strandok előtt, egyedi élményt jelent. Nem rendelkeztek úti céllal, de az északi parton (Balatonfüred, Tihany, Alsóörs, Badacsony) is szívesen kipróbálnátok a száguldozást egy 20-30 perces adrenalin túra kereti között? Természetesen az is megoldható, motorcsónakjaink 15 perc alatt tesznek meg egy Siófok-Balatonfüred távolságot. Szedjetek össze 10-12 embert, és egy vacsora árán örök élményben lehet részetek.
A balatoni vízitaxi bérléssel kapcsolatban kérj árajánlatot elérhetőségeinken! A siófoki vizi motorcsónakos száguldásokra pedig a jegyirodánkban, a strandokon és Siófoki Hajóállomáson lehet jelentkezni standjainknál.
Elérhetőségeink: