Hajókirándulás fürdéssel és grillezéssel

Érdekli egy hajókirándulás, zavartalanul szeretne pihenni családjával és barátaival, fürdőzni egyet a Balaton tiszta vizében, messze a zsúfolt és nyüzsgő strandoktól?
A főszezonban hajókirándulásokat szervezünk napi és heti rendszerességgel indítjuk fürdős járatunkat az egyéni vendégeink számára is.
A Balaton közepén élvezhetik a kristálytiszta vízben való fürdőzést a részvevők, ugrálhatnak a hajó tetejéről, napozhatnak a fedélzeten.
A 2,5 órás non plus ultra kikapcsolódás tovább fokozható a grill étkezésünkkel és italcsomagunk választásával.

Program árak

 

Töltsön el egy napot az egyik tengerjáró yachtunkon egy fürdős grillezős túrán, és élvezze a Balaton nyújtotta lehetőségeket exkluzív környezetben! Családoknak, baráti társaságoknak, akár nagyobb társaságoknak összejövetelek alkalmával 40 főig ajánljuk szolgáltatásunkat, néhány órás bérléstől a teljes napos kirándulásig bármi megoldható.

A fürdőzés kiegészítése catering szolgáltatásainkkal pedig még kellemesebbé teszi a már önmagában is páratlan élményt. A Balaton közepén frissen elkészített grill ételeink, snack és hidegtálaink mellett, akár komplett borkóstolót is ajánlunk a Balaton-felvidék kiváló boraiból, igény esetén sajt- és hidegtálakkal kiegészítve, hogy teljes legyen a gasztronómiai élményt.

 

Cégek számára könnyedebb csapatépítő tevékenységként is ideális választás lehet a fürdős, grillező két árbocos nagy vitorlás hajóink. A mindennapos munkavégzés épp elég stresszt jelent néhány szakmában, és egy kiélezett versenyhelyzetet teremtő, feladatokkal tarkított csapatépítő lehet, hogy nem a legkívánatosabb hatást váltja ki az egyes munkavállalóknál. Számukra egy tökéletes választás egy egész napos fürdős-grillezős túra, ahol nincs más feladat, mint felszállni a hajóra és élvezni a napot. Egy tengerjáró vitorlás yacht a Balatonon olyan exkluzivitást nyújt, amiről a legtöbb ember csak álmodhat. A napozószivacsokkal és árnyékot biztosító napernyővel biztosított yachton minden lehetőség adott ahhoz, hogy szellemileg és fizikailag rekreálódjanak a jelenlévők: kényelmes napozás, fürdőzés a strandoktól messze a kristálytiszta vízben, egy ízletes grill étkezés a Balaton közepén, majd desszertnek egy hideg gyümölcstál, édes és sós péksütemények kíséretében.

Hajókirándulásainkat Siófokról szervezzük a Talizmán hajóinkkal, de túráinkat más indulási helyszínnel is megrendelhetőek.

Program árak

Ez is érdekelhet