Siófok hajómenetrend
Facebook

Rendezvényszervezés

Rendezvényszervezés, event management szolgáltatásainkat, vízen és hajók fedélzetén túl a szárazföldön is eredményesen koordináljuk. Tapasztalataink felhasználásával és partnereinkkel együttműködve rendezvényszervezés – rendezvényszervezői területen, felkéréseket vállalunk és valósítunk meg.

Megbeszélések és vállalati ülések: A megfelelő helyszín kiválasztásával és a feszített munkatempóhoz igazított lazító szünetek pontos összehangolása a sikeres eredmény egyik alapja. Több napos rendezvény kapcsán az apróságok minősége még fontosabb: kikapcsoló programok, szállás, étkezés, mind­-mind hozzájárulnak a munkára való koncentráció és a feladat megoldási képesség megőrzéséhez.

Tréning: kisebb csoportoktól több száz fő számára szervezünk specifikus oktatást, továbbképzést. A megfelelő tréner szakemberekkel, a már korábban megismert feladatok és módszerek helyett, izgalmas és egyedi megoldásokat ajánlunk.  Hasonlóan vállalati rendezvényekhez, a részletek kidolgozása hangsúlyos része feladatunknak.

Sajtótájékoztató és PR rendezvények: A megrendelő mellett itt igazából a vendégeknek kell jól érezniük magukat és elégedetten távozniuk. Szüksége van szövetségesre, aki „hazai pályán” sima utat készít: termék bevezetések, szakmai bemutatók vagy más fontos alkalmi rendezvénye kapcsán, partnerek, újságírók és leendő megrendelői számára rendezett találkozón.

Bankettek, fogadások, koktél partik: Társas, kötetlen összejövetel mégis célja van és az eredményessége kétséget kizáró: új ismeretségek és üzleti kapcsolatok születnek.


"Otthon vagyunk a Balatonon"
télen-nyáron

Rendezvényszervezés

Ügyfeleink viszont általában tavasztól őszig terjedő időszakban keresnek megoldásokat és válaszokat a felmerülő kérdéseikre, a céges rendezvényük tervezésének különböző fázisaiban.

Amennyiben már a tűzoltás kategóriánál tart az idő és lehetőségek tekintetében: telefonáljon!

Rendezvényszervezés


Hajóflottánk, felszereléseink és partneri hálózatunk megszerzett adottság, amiből a megrendelőink profitálni tudnak. Első sorban a Balaton térségében vállaljuk Rendezvényének szervezését és levezénylését, legyen az földön vagy vízen. A Balatonhoz és a hajózáshoz kötődő események mellett teljes körű szervezési feladatokat látunk el egy-egy rendezvény kapcsán. Szállás, catering, sport, játék, extrém és egyéb különleges, igényeinek megfelelő szolgáltatások közül választhat. A rendezvényszervezés és a profi megvalósítás precizitáson, ötleten és tapasztalaton alapul – a jó recept az egyediséggel válik minden résztvevő számára élvezhetővé. Hasonlóképpen a csapatépítő játékainkhoz a megrendelőre szabjuk a rendezvényt, a variációk közül Ön választja ki a megoldást.

Kidolgozott programjaink tájékozódási pontot nyújtanak a csapatépítési lehetőségek egy részéről, segítséget nyújtanak az elképzelésük kialakításában. Siófokon állomásozó flottánk a Balaton térségében elérhető, Budapesti rendezvényszervezés és helyszínek kapcsán egyenlőre maradunk a földön.

webkamera
vitorlás yacht nyaraló bérlés
WEBDESIGN: ONOFFICE.HU
Hajózási és Idegenforgalmi Szolgáltató Kft. | Tel.: +36 30 5424 208 | 8600 Siófok Kõrösi Csoma Sándor u. 7.
Copyright © 2002 T Flotta Kft.

A T Flotta rendezvényszervezés mellett hajóbérléssel, sétahajózással, hajókirándulások, csapatépítések, vitorlás tanfolyamok és céges rendezvények szervezésével foglalkozik Siófokon és Balatonon.