Vitorlás bérlőink és a kapitányos kirándulások résztvevő vendégeink számára készült tájékoztató.

Megkérjük minden Vendégünket:

A Hotel Moló és a Hotel Yacht szállodák területére ne lépjenek be, csak a megadott Kollégánk kíséretében. Ekkor is csak a parkolón keresztül történik a kikötő bejáratának a megközelítése.

A PARKOLÁS a vitorlás utcában a közterületen történik mely fizetős.  A környező Hotelok (Moló, Yacht) belső parkolóit nem használhatják vendégeink alap esetben.

A vitorlás kishajókat (a 12 fős vagy annál kisebb befogadóképességű hajóink)  az időjárás jobban érinti, így indulás előtt egyeztessen kapitányukkal és érdemes tájékozódni megfelelő időjáráselőrejelző oldalakon, pl.:

https://www.idokep.hu/radar

https://www.windguru.cz/3238  és egyéb előrejelző oldalakon.

30 km/órás szél felett, zuhogó eső, 15 C fok alatt időjárási körülmények esetén új időpontot biztosítunk, csoportok számára a foglaló visszafizetésre kerül.

Új időpontot biztosítunk, illetve a bérleti díjak visszautalásra kerülnek. Foglalási számmal jelezzék a hajoberles@tflotta.eu címre.

Vitorlásaink külön egyeztetés nélkül minden esetben a Siófoki Stefánia Vitorlás kikötőből indulnak  Más kikötőből például: Balatonfüredről vagy Tihanyból való indulás esetén felárat számolunk fel.

A hajó átadó személy, illetve a kapitány elérhetősége, a foglalás előtti nap a visszaigazoló e-mailjében fog szerepelni, de erről aznap a +36305424208 -as számon is tud érdeklődni.

A vitorlás bérlés véglegesítéséhez az összeg 50%-át bekérjük foglalóként ( 50.000 Ft alatti foglalás esetén a teljes összeget ), az indulást megelőző 72 órában az összeg  fennmaradó részét is ki kell egyenlíteni – indulás előtt legkésőbb.Térkép:

A személyes találkozás a Vitorlás utcában a „Kék Vitorlással jelölt” ponton történik. (Sárga hangár épület- kék kerítés, kék daru az udvarban)

Az öltözék az időjárásnak megfelelően, 1-1 kabát vagy pulóver ajánlott, a nyílt vízen más hőmérsékleti viszonyok lehetnek.

Cipő – papucs tekintetében kérjük kerüljék a fekete talpú cipőket. – ezt megköszönjük!

A kikötői infrastruktúra használatához mágneskártya szükséges. A vitorlás bérlőink, illetve a hajóinkat szállásként használóknak biztosítunk mágneskártyát, melyet a program végén minden esetben le kell adni.

Siófoki vitorlásaink többsége (erről érdeklődjön) BAHART matricás, ingyenes kikötési lehetőséget jelent a lánchoz tartozó másik 10 kikötőben.

(https://tflotta.hu/hajoberles/ az oldal alján lévő térképen a kikötő elnevezésekről leolvasható)

A 2 órás kapitányos kirándulások alkalmával nincs lehetőség más kikötőkbe való behajózásra, csak fürdésre ( a kapitány engedélyével ).

Egész napos bérlés esetén gyakran Balatonfüred vagy Tihany kikötéssel – ebéddel zajlik a program.

Az egész napos bérlés 8 órát , a fél napos hajóbérlés pedig 4 órát jelent.

Megkérjük a kapitányos kirándulásra érkezőket 10 perccel korábban érkezzenek – ne késsenek el, mert folyamatosak a programjaink így késés esetén a 2 órás időintervallumból/foglalásukból vonódik le.

A kapitány nélküli bérlés esetén és a hajón éjszakázok részére – nem biztosítunk sem ágyneműt, sem huzatot. Mindenkinek magának kell gondoskodnia felszerelésről.

Vendégeink különböző kedvezményekre jogosultak:

Siófoki városnéző kisvonat: 10 % kedvezmény  http://tflotta.hu/kisvonat/

Kalóz és gyerekprogram: 10 % kedvezmény http://tflotta.hu/gyerekprogram/

Mustafa étterem: 10 % kedvezmény a nem akciós ételekre és italokra

La Siesta koktél bár: legény és leánybúcsús csomagunkhoz tartozó karszalagunkkal ingyenes belépés és egy ingyenes ital is tartozik hozzá.

Válasszon hajót és programot magának szolgáltatásaink közül:

Egyéni utasok számára: https://tflotta.hu/siofoki-programok/

Csoportok számára: https://tflotta.hu/rendezvenyhelyszin/

Céges megrendelőinknek: https://tflotta.hu/ceges-csapatepites/

Ez is érdekelhet