Aktív program a nyári elviselhetetlen forróság alatt, hogy lehűtsük kicsit a vendégeket.

A kézműves sörök valódi rajongóinak és azoknak, akik még csak ismerkednek ezekkel a magas színvonalú ital különlegességekkel. Főszezonban minden délután Hedon sörhajó járatunkon az óvatosabbak fürödhetnek a Balaton közepén a kristálytiszta vízben, a bátrabbakat a Hedon kézműves sörfőzde válogatása várja.

2 órás program alatt lehetőség van végig kóstolni a HEDON sörfőzde specialitásait, kezdve az inkább markáns, rozsos ízű CHARLIE FIRPO-val, ami  a HEDON egyik zászlós hajójaként képviseli magát. Az igazi BALATONVILÁGOSI pilsner egy kicsit megbolondítva a legjobb választás a Balaton közepén egy vitorlás fedélzetén ringatózva. Még a napsütést is palackba zártuk, hogy garantáljuk az igazán frissítő élményt egy-két csobbanás között. Igazi balatoni jellegzetességként a búza sörköket a Helmut képviseli itallapunkon, egyedi és különleges zamatával.  Elsősorban hölgyeknek és a könnyedebb gyümölcsös ízvilág kedvelőinek is kedveskedünk savanykás, meggyes és pirosgyümölcsös Aunt Mary-vel. A gyümölcsös frissítőknek ennyivel koránt sincs vége. Az intenzívebb trópusi jegyeket hordozó IPA Colada ananászpürével kombinálva édes zamatának nem lehet ellen állni.

Alkoholmentesen is lehetőség van résztevenni a programon. Hozzátok magatokkal kedvenc matracotokat és áztassátok magatok a mély, tiszta vízben. Hajóink fedélzete és napozó matracai csak a