Siófok hajómenetrend
Facebook

Gyerekprogram

Siófokról menetrend szerint, naponta több alkalommal indulnak a Talizmán kalózhajók interaktív gyerekprogrammal a fedélzetükön.


gyerekprogram

A résztvevők - kicsik és nagyok az 1 órás hajókirándulás során kalózaink vezetésével gyűjthetik az élményeket. A rátermett jelentkezők kalóz jelmezt ölthetnek magukra, így vesznek részt a gyerekprogram különböző állomásain. A harci tudás csiszolása mellett a hajó irányítása, ügyességi és logikai feladatok megoldása is fontos szerepet kap.

A Balatoni gyerekprogram Siófokon érhető el a hajó menetrendünk alapján. Az interaktív gyerek - program nem csak családok számára jelent kikapcsolódást, a műsör egyre több show elemet tartalmaz.
A családokat és minden hajózni vágyót Siófokon a hajóállomás 8-as állásánál várjuk - > térkép.

A Balaton legnagyobb kalóz hajói családi rendezvényekre, iskolai kirándulásokra is bérelhetőek. Válasszon Ön is Balatoni gyerekprogramot Siófokon, legyen utasunk a Talizmán fedélzetén!


webkamera
vitorlás yacht nyaraló bérlés
WEBDESIGN: ONOFFICE.HU
Hajózási és Idegenforgalmi Szolgáltató Kft. | Tel.: +36 30 5424 208 | 8600 Siófok Kõrösi Csoma Sándor u. 7.
Copyright © 2002 T Flotta Kft.

A T Flotta rendezvényszervezés mellett hajóbérléssel, sétahajózással, hajókirándulások, csapatépítések, vitorlás tanfolyamok és céges rendezvények szervezésével foglalkozik Siófokon és Balatonon.