Szállás Siófokon

Szállásközvetítő szolgáltatásaink mellett a Siófok Dock is várja Önöket szállás Siófokon szolgáltatásunkkal.
Bérelhető vitorlás hajóink nappal a Balaton szelik, éjszaka viszont a Siófoki kikötőben rendelkezésre állnak vendégeink számára. Apartmanok és hotelek után aki változatosságra vágyik, ismerkedne a kikötői élettel, szeretne a Balatonra nyíló szállást magának az most kipróbálhatja hajóinkat, úszó nyaralót bérelhet tőlünk.
Siófokon, közvetlenül a Balaton parton kínálunk szállás lehetőséget hajóinkon. A szállás mellett lehetőség van vitorlás bérlésre és sétahajózásra is. Közel Siófok központjához mégis nyugodt környezetben ismerkedhet a kikötői környezettel.
A Siófok Dock szállás bérlői rendelkezésére áll a teljes kikötői infrastruktúra.
Közel a Siófok belvárosához mégis egy teljesen zárt privát világ várja a Balatonra látogató vendégeinket. A vizes blokkok, zuhanyzók mellett, kikötői kantin, strand, játszótér, internet elérés (free Wifi) és teljes Balatoni panoráma áll rendelkezésre a szállásán.
Szállás Siófokon: hajóáraink éjszakánként.
időszakSzállás Siófokon szeptember 16-tól május 16 ig Szállás Siófokon május 17-től júlus 4-ig és
szeptember 2-től – 16 ig 
Szállás Siófokon június 5-től Szeptember 1-ig 
 ár Érdeklődjön. Érdeklődjön. Érdeklődjön.
A hajók nappal a Balatont szelik, így a többnapos foglalásoknál csak éjszakai tartózkodást engedélyezünk. Ez az aktuális foglalásoktól függ. Adott esetben a szállás – a vitorlás hajó napközben is rendelkezésre állhat. Egyéb esetekben biztosítunk a csomagok számra díjmentesen helyet.
Mindenki számára adott a lehetőség hogy a nappali órákra is bérelje a vitorlásokat kapitánnyal és hajókirándulásra induljon a mozgó apartmanjával.
Mivel akik napközben nem bérlik hajót, azoknak el kell hagyniuk, így egy éjszakás szállást keresőknek ideális leginkább a szállás Siófokon szolgáltatásunk.
Az alap szolgáltatásokon kívül kedvezményesen kínálunk csomagokat:
Opcionálisan rendelhető
Félpanzió
Különböző italcsomagok
A kikötőtől pár meterre wellness szolgáltatások
Éttermek
Disco Belépők
Siófok Nights karszalag
Taxi és transzferek
Szállás Siófokon szolgáltatásunk és közvetítésink, házbérlések a Siófok Dock mellett továbbra is elérhetőek.

vitorlas-berles

Yachtjaink magán rendezvények, családi és baráti összejövetelek számára is ideális helyszínt nyújtanak. Legyen szó egy privát szülinapi buliról, gyerekzsúrról vagy legény-és lánybúcsúról, hajóinkkal felejthetetlen és exkluzív szórakozásban lesz része a jelenlévőknek.

vizitaxi

320 lóerős motorcsónakjaink a Balaton leggyorsabb közlekedési eszközei. A Balaton egész területén megrendelhető vízitaxi szolgáltatásunk, Balatonfüredről - Siófok csak 15 perc.

Adrenalin túráink menetrend szerint indulnak a Balatoni Hajózás siófoki kikötőjéből, amit a sebesség szerelmeseinek ajánlunk.

naplemente-balatonon

Az örök klasszikusok!

Egy balatoni nap tökéletes esti programjához prezentáljuk Talizmánba csomagolva az északi parton lebukó napot, a délinél felkelő holdat és a csillagokat megfelelő aláfestéssel.

A délutáni órákban audio guide vezette járatunk indul.