Osztálykirándulás Balatonon – Siófokon. 

Az országos közoktatási szervezettel kötött megállapodás alapján kedvezményt és egyedi ajánlatokat biztosítunk osztálykirándulás és tanulmányi kirándulás kertén belül hozzánk érkező diák csoportok számára. A kirándulás alkalmával lehetőség nyílik a strandolás és a balatoni élményeken felül egész napos hajókirándulásra , mely kapcsán a magyar tenger főbb nevezetességeit tekinthetik meg a résztvevők. Az egynapos hajós kirándulás során érintjük Balatonfüredet ahol különböző múzeumok és nevezetességek megtekintésére nyújtunk lehetőséget. A következő és igen népszerű állomás Tihany. A hajózás során semmi nincs kőbe vésve egyedi igényeknek megfelelően a programok szabadon választhatók, alakíthatók: Siófokon, Zamárdiban, Tihanyban és Balatonfüreden, illetve bármelyik kikötővel rendelkező városban a Balaton keleti medencéjében. Olcsó szállást biztosítunk az iskolai kirándulás résztvevői számára.

Kérje egyedi ajánlatunkat mailben vagy telefonon!

Kedvezményes csomagunk iskolai kirándulásokra tartalmazza:

–         2 éjszaka a Siófoki Hotelban

–         félpanziós ellátás

–         este szalonna sütés

–         Hajókirándulás a Balatonon*

–         Fürdés a gyönyörű kék vízben a magyar tenger közepén (Jó idő esetén)

Feláras opciók:

–         Animáció a hajóúton, különböző szellemi és interaktív feladatok (gyerekprogram vagy csapatépítés)

–         grill étkezés a hajózás során

–         kedvezményes belépők és teljes körű ügyintézés

Osztalykirandulas

Költse a busz bérlés és a transzferek árait programokra  , hiszen jelentős összeget spórol meg osztályának. Válasszon hajózást – balatonfüredi programokkal

Ajánlatunkban a kicsiket és nagyokat egyaránt szeretettel várjuk, a programok összeállítása is korosztálynak megfelelően történik. A kísérő tanár részére a szállás ingyenes

Amennyiben nincs lehetőségük 3 napos osztálykirándulásra, úgy hajókirándulások és egynapos komplett osztálykirándulások megszervezését is vállaljuk. Valamint lehetőséget nyújtunk a menetrend szerinti járatainkra való felszállásra kedvezményes áron.

Osztálykirándulások Balatonon csomagjaink a rövid hajókirándulástól a több napos iskolai kirándulásokig ajánljuk szállással együtt is Siófokon és Zamárdiban.

Kérje egyedi ajánlatunkat mailben vagy telefonon , hiszen azért vagyunk , hogy felejthetetlen élményben részesüljenek a magyar tenger partján.

Osztálykirándulás akciós csomagok Balatononra egyedi árajánlatért keressen minket e-mail címeinken: Elérhetőségeinken

*

A hajókirándulás a létszám függvényében más – más hajón és időtartamban valósul meg.

Ez is érdekelhet