fbpx
  • en

Osztálykirándulás Balatonon – Siófokon. 

Az országos közoktatási szervezettel kötött megállapodás alapján kedvezményt és egyedi ajánlatokat biztosítunk osztálykirándulás és tanulmányi kirándulás kertén belül hozzánk érkező diák csoportok számára. A kirándulás alkalmával lehetőség nyílik a strandolás és a balatoni élményeken felül egész napos hajókirándulásra , mely kapcsán a magyar tenger főbb nevezetességeit tekinthetik meg a résztvevők. Az egynapos hajós kirándulás során érintjük Balatonfüredet ahol különböző múzeumok és nevezetességek megtekintésére nyújtunk lehetőséget. A következő és igen népszerű állomás Tihany. A hajózás során semmi nincs kőbe vésve egyedi igényeknek megfelelően a programok szabadon választhatók, alakíthatók: Siófokon, Zamárdiban, Tihanyban és Balatonfüreden, illetve bármelyik kikötővel rendelkező városban a Balaton keleti medencéjében. Olcsó szállást biztosítunk az iskolai kirándulás résztvevői számára.

Egyedi csomagajánlatunkkal egy 3 napos osztálykiránduláson vehetnek részt. Lássuk mit tartogat a kedvezményes csomag ajánlat.

Kedvezményes csomagunk iskolai kirándulásokra tartalmazza:

–         2 éjszaka a festői környezetben elhelyezkedő művész üdülőben

–         félpanziós ellátás

–         este szalonna sütés  , privát diszkó a szállás helyszínén

–         1 napos hajókirándulás a Balatonon

–         Fürdés a gyönyörű kék vízben a magyar tenger közepén

–         Animáció a hajóúton , különböző szellemi és interaktív feladatok

–         grill étkezés a hajózás során

–         kedvezményes belépők és teljes körű ügyintézés

A kedvezményes, akciós csomag reklám ára: 25.000 Ft  (* a létszám befolyásolja az árakat, kérjen egyedi ajánlatot)

Osztalykirandulas

 

Költse a busz bérlés és a transzferek árait programokra  , hiszen jelentős összeget spórol meg osztályának. Válasszon hajózást – balatonfüredi programokkal

Az akciós csomagot igénybe vevő osztályok között adrenalin túrát sorsolunk ki , melyet 320 lóerős motorcsónakjainkkal nyújtunk. Ez az élmény feledhetetlen a diák csoportok számára korosztálytól függetlenül.

Ajánlatunkban a kicsiket és nagyokat egyaránt szeretettel várjuk, a programok összeállítása is korosztálynak megfelelően történik. A kísérő tanár részére a szállás ingyenes

Amennyiben nincs lehetőségük 3 napos osztálykirándulásra, úgy hajókirándulások és egynapos komplett osztálykirándulások megszervezését is vállaljuk. Valamint lehetőséget nyújtunk a menetrend szerinti járatainkra való felszállásra kedvezményes áron.

Osztálykirándulások Balatonon csomagjaink a rövid hajókirándulástól a több napos iskolai kirándulásokig ajánljuk szállással együtt is Siófokon és Zamárdiban.

Kérje egyedi ajánlatunkat mailben vagy telefonon , hiszen azért vagyunk , hogy felejthetetlen élményben részesüljenek a magyar tenger partján.

Osztálykirándulás akciós csomagok Balatononra egyedi árajánlatért keressen minket e-mail címeinken: Elérhetőségeinken

 

Osztalykirandulas

Ez is érdekelhet