VIP céges és magánrendezvények

Csapatépítések mellett rendezvényeink is fontos szerepet kapnak, cégünk flottája különböző méretű, funkciójú hajókból áll, így a vendégeink létszámának legjobban megfelelő kapacitású hajót tudjuk biztosítani az igényelt személyzettel és szolgáltatásokkal. A 4 fős baráti társaságtól, családtól a több száz fős céges csoportokig szervezünk balatoni vitorlás kirándulásokat, exkluzív programokat.
Csapatépítés Balatonon szolgáltatásainkat VIP rendezvényekkel egészítjük ki. Siófoki és balatonfüredi indulásokkal céges rendezvényekre kínálunk különleges programokat

Céges és VIP rendezvények

Tengerjáró vitorlás yachtjaink választása kiváló döntés egy vállalati V.I.P. party vagy partnertalálkozó lebonyolítására. Frissen készült grill ételek, snack, gyümölcs és sajttálak egy privát borkóstoló kíséretében igazán exkluzív élményt jelentenek. A Balaton közepén, privát környezetben az üzleti megbeszélések, tárgyalások is gördülékenyebbek, a konvencionális helyszínekből és a feszített munkatempóból kicsit kizökkenve, előtérbe kerülhet a kreativitás, ezáltal gyümölcsözőbb együttműködések jöhetnek létre.
Az általunk ajánlott desztinációkban, Siófok, Balatonfüred, Csopak, Tihany, Balatonlelle, Badacsony, Keszthely, további programokat és catering szolgáltatásokat tudunk biztosítani hajóútjainkon.
Borkóstoló is, aminek keretében a Balaton legízletesebb boraival ismerkedhetnek meg a vendégek, a finom borok társaságában pedig az üzletről is jobban esik beszélgetni.
A különböző catering szolgáltatások mellett a csapatépítés elemeit variálva szórakoztató és élménydús programokkal tudunk kínálni az ügyfelek „kényeztetésére” kötetlen formában.

 Balaton-grill

Exkluzív magán rendezvények

Születésnap, névnap, évforduló – tortával, pezsgővel és tűzijátékkal:

Sokszor gondot okoz megtalálni a megfelelő helyszínt az olyan családi rendezvényekre, mint a szülinapi buli, eljegyzési parti, vagy éppen egy kerek évforduló. Otthon nem fér el az egész rokonság, baráti kör, éttermet foglalni pedig már kicsit túl szokványosnak számít, ráadásul nem is egyszerű szabad helyet találni, ha fix időpontról van szó. Balatonon vitorlás jachtjaink nem csak megoldást jelentenek ezekre a problémákra, de egy örök élményben is lesz része a jelenlévőknek.

Legénybúcsúk, lánybúcsúk, baráti összejövetelek – különleges koktélokkal és az ünnepléshez extra szolgáltatásokkal:

Yachtjaink kisebb és nagyobb társaságok számára is ideális választást jelentenek, a Balaton közepén nem kell attól félni, hogy más emberek mit gondolnak, vagy éppen zavarnak-e valakit, mindenki bátran átadhatja magát a felszabadult és önfeledt szórakozásnak.
Privát fürdős túra egy vitorlás yachton – koktélokkal és grill étkezéssel:
A Balaton közepén élvezhetik a kristálytiszta vízben való fürdőzést a részvevők, ugrálhatnak a hajó tetejéről, napozhatnak a fedélzeten. A 2,5 órás non plus ultra kikapcsolódás tovább fokozható a grill étkezésünkkel és italcsomagunk választásával.
Csapatepites-balatonon
Ha felkeltette valamelyik programunk az érdeklődést, vagy bármi kérdése van, keresse rendezvényszervező kollégáinkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

Rendezvényszervőink elérhetősége:

E-mail: rendezveny@sunlake.hu

Tel.: +36/30 5424 222

Ez is érdekelhet