Egy igazi gasztro élmény a Balatonon!

 

A különleges programokra vágyóknak ajánljuk figyelmébe új szolgáltatásainkat. Élvezze a balatoni panorámát, forró nyári délutánokon frissítse fel magát igazi kézműves balatoni sörökkel. Borkóstoló Siófokon és gasztronómiai élvezetek. Vegyenek részt egy sétahajózással egybekötött kellemes borkóstolón, hogy megismerjék a tradicionális déli-parti borokat.

Sörkóstoló

Csatlakozzanak egy igazán egyedi programhoz, a Balatonon egyedülállóan indítunk gasztro hajó túrákat amelyek igazi kulináris élményben részesítik a vendégeket. Használják ki maximálisan a Balaton nyújtotta lehetőségeket. A sör különlegességek rajongóinak ajánljuk sör kóstoló túránkat. Jéghideg csapolt vagy üveges sörök fogyasztása esik a legjobban a forró nyári hőségben. Kóstolják végig a Hedon Sörgyár kivételes kézműves italait. Élvezzék a nyári napsütést egy hideg lagerrel a kezükben.

 

Borkóstoló

A Balatoni Borklub és a tájegységet jól ismerő sommelier vezetésével ajánljuk önöknek borkóstolóinkat, egyéni és csoportban érkező vendégeknek egyaránt. Ismerjék meg a déli-part ízletes borait, többek között az IKON, BUJDOSÓ, KONYÁRI és LAPOSA borbirtok különlegességeit. Több pincészet válogatását élvezhetik és csodálhatják a gyönyörű panorámát. Pároknak, baráti társaságoknak ideális kikapcsolódás, messze a zsúfolt tömegektől. Szeretnénk minden bor kedvelővel megismertetni és megszerettetni a hazai, legfőképp balatoni borokat. Ajánljuk azoknak akik igazán gyönyörködtető élményben vennének részt, a lámpásokkal kivilágított fedélzetű hajón a naplementében, majd visszaérkezni egy igazán különleges élménnyel gazdagodva.

 

Grill a Balaton közepén

Ha még élvezetesebbé tennék a kikapcsolódást a külön csoportok részére, a lehetőség fenn áll egy grill étkezéssel való kiegészítésre is a hajó fedélzetén. Fogyasszanak a frissen helyben elkészített barbecue húsokból és zöldségekből. Csomagunk tartalmaz pácolt tarját és csirkemellet, vegyes grillzöldség köretet, görög salátát és kemencében sült kenyeret.

Exclusive ajánlatunk rák nyársat, tenger gyümölcseit, friss salátát vagy akár prémium sajttálakat is tartalmaz. Catering szolgáltatásunkat a különleges igények szerint tudjuk alakítani.

 

Nem mindennapi ajánlatunk egy igazi frissítő vendégeink számára. Egyaránt kellemes kikapcsolódást nyújt a helyieknek és turistáknak is. Siófoki indulással menetrend szerint de, akár csoportoknak egyedi indulási időpontokkal indítjuk ki hajóinkat.