Siófok hajómenetrend
Facebook

Private excursions

Vitorlás hajó kirándulások és programok

Cégünk flottája különböző méretű,funkciójú hajókból áll, így a vendégeink létszámának legjobban megfelelő kapacitású hajót tudjuk biztosítani az igényelt személyzettel és szolgáltatásokkal.
A 4 fős baráti társaságtól,családtól a 84 fős céges csoportokig szervezünk balatoni vitorlás kirándulásokat, természetesen a nagyobb létszám sem jelent akadályt.
Az általunk ajánlott desztinációkban, Siófok, Balatonfüred, Csopak, Tihany, Balatonlelle, Badacsony, Keszthely, további programokat és igényes catering szolgáltatásokat tudunk biztosítani hajóútjainkon.
Akár aktív akár passzív időtöltéshez a hajóbérlés minden alkalomra megfelelő választás:
- Gyerekprogramok - arcfestés, lufibohóc,kutyashow.
- Születésnap, névnap, évforduló - tortával, pezsgővel és tűzijátékkal.
- Legénybúcsú, leánybúcsú, baráti összejövetel - különleges koktélokkal és az ünnepléshez extra szolgáltatásokkal.
- Borkóstolók, a helyi neves pincészetekkel együttműködve.
- Horgásztúrák
- Osztálykirándulások számára diákszállást, hostel és étkezési megoldásokat is kínálunk
- Nyugdíjas klubok számára, kirándulásainkhoz idegen vezetőt is tudunk biztosítani. 

osztálykirándulás program


Osztálykirándulások, diák csoportok, oktatási intézmények számára: Hajós osztálykirándulás. 

Az országos közoktatási szervezettel kötött megállapodás alapján kedvezményt és egyedi ajánlatokat biztosítunk osztálykirándulás és tanulmányi kirándulás kertén belül hozzánk érkező diák csoportok számára.

A leggyakrabban választott kirándulások: 1-2 órás vitorlázás, Bicikli túrán résztvevők transzferje az északi és a déli part között kerékpárokkal együtt, tihanyi kirándulás.

Az igazi Balatoni osztálykiránduláshoz keressen meg bennünket ajánlatunkért!


2 órás és egész napos vitorlás hajótúra, ismerkedés a vitorlázással Balatonon: Vitorlás hajókirándulás

A tapasztalt vitorlázok és a hajózás szerelmesei mellett kívülállók számára is kínálunk vitorlás bérlési lehetőséget. Sokan vannak azok, akik mindig is szerették volna megtapasztalni a vitorlázás élményét de hajóvezetői engedély nélkül és egyéb okok miatt eddig nem volt rá lehetőségük.

Most itt az alkalom!

Béreljen vitorlás hajót kapitánnyal!
A pár órástól a napos túráig szervezheti családjának és barátainak a vitorlás kirándulást, választhat és kitalálhat programokat. Siófoktól, Balatonfüredig és bármely kikötővárosba elviszi a társaságot a képzett hajóvetőnk. Kedvezményes árak


Menetrendi járatainkon gyerek programok: Kincskereső kalóz gyerekhajó

Naponta induló járatainkon az egész család számára élményt ajánlunk, különösképpen a gyerekek számára. Tapasztalt "kalózok" veszik szárnyuk alá az erre fogékony korosztályt és szórakoztató játékokkal bízzák meg a kadétokat. A szülök számára így dupla örömöt szerzünk. :) A kaland már a kikötőben elkezdődik!


balatoni strand


Teljes kikapcsolódás nyújtó "relax" kirándulás: Fürdős túra a Balaton közepére.

Menetrendben és egyéni megrendelésekre is szervezünk fürdős túrát a Balatonra, 1 és 2,5 órás időtartamban. Az egy órás kifutás alkalmával rövid fürdésre van lehetőség, üdítőt és bort (csak fürdés után) adunk grátiszként.

A 2,5 órás túra hosszabb és teljesebb kikapcsolódást ígér. Napozás, pihenés, italok, fürdés a Balaton közepén a mindig kristály tiszta vízben. Sokat lehet írni és olvasni erről, ki kell próbálni inkább!


sunset

Naplemente után éjszakai Holdköszöntő: Lézer show

Egy forró nyári nap után a sötétedéssel együtt indítjuk a fényjátékot tartalmazó programunkat. Kellemes zene és koktélok mellett egy lézergéppel vetítünk a vízre.

webkamera
vitorlás yacht nyaraló bérlés
WEBDESIGN: ONOFFICE.HU
Hajózási és Idegenforgalmi Szolgáltató Kft. | Tel.: +36 30 5424 208 | 8600 Siófok Kõrösi Csoma Sándor u. 7.
Copyright © 2002 T Flotta Kft.

A T Flotta rendezvényszervezés mellett hajóbérléssel, sétahajózással, hajókirándulások, csapatépítések, vitorlás tanfolyamok és céges rendezvények szervezésével foglalkozik Siófokon és Balatonon.