Siófok hajómenetrend
Facebook

Rendezvény helyszín

Rendezvényhelyszín és rendezvényszervezés

Az elmúlt évek tapasztalatai és referenciái alapján szervezünk rendezvényeket a Balatonon, egész napos programcsomagokkal, szállás, étkezési szolgáltatásokkal. Fő profilunk a vitorlás, hajós rendezvények lebonyolítása a megszokott hajókirándulástól az extrém kivitelezésig. Tartson velünk a Balatonon!

A Talizmán Yacht egy tradicionális, kétárbocos gulet, a Balaton legnagyobb vitorlás személyszállító yachtja: befogadóképessége 39 fő, az elegáns belső terében levő szalon 20 fő számára kényelmes.
Utasaink, ha kedvük tartja, a hajókiránduláson kormányozhatják a hajót, részt vehetnek a vitorlák ki és bevonásában, segédkezhetnek a manőverezésnél. Aki kényelemre vágyik, pihenhet a napfénytől védett heverőkön a hajó tatján, vagy napozhat a fedélzeten.

Rendezvényhelyszín Balatonon

Utasaink, ha kedvük tartja,
a hajókiránduláson kormányozhatják a hajót, részt vehetnek a vitorlák ki és bevonásában, segédkezhetnek a manőverezésnél. Aki kényelemre vágyik, pihenhet a napfénytől védett heverőkön a hajó tatján, vagy napozhat a fedélzeten.

A hajón mindenki számára akad tennivaló - a vitorlázás kitűnő alkalom a csapatépítésre. A csapattagok összehangolt munkájára van szükség a manőverek végrehajtásakor, vagy a szimulált vészhelyzetben. A résztvevők vitorlás ügyességi játékokban is versenghetnek egymással; a kapitány és a játékvezető irányításával mindenki lelkes izgalomban ég, akárcsak egy igazi versenyen!

Nagyszerű programlehetőségeink egyike:

Csapatépítő vitorlásprogram Yachton, kis vitorláson és a szigeten

Csapatépítő rendezvényhelyszíneink nemcsak az oly szeretett Talizmán Yachtjaink hanem kiegészül a kép a kishajók illetve a "Talizmán sziget" bevonásával.
Szervezünk összekovácsoló tréninget földön, vízen... Egyik közkedvelt csapatépítő programunk a Talizmán yachtot, több kishajót és az uszályt "Talizmán szigetet" is bevonja a játékba. A résztvevők 8-10 fős csapatokat alkotva a különféle rendezvényhelyszíneken mérik össze tudásukat, rátermettségüket, problémamegoldó képességüket. Nagyon sok játékos és egyben érdekes feladat várja a vízre szállókat. Mindegyik rendezvényhelyszínen más és más feladat várja a „kadétokat” a nagy hajón egy kis vitorlás oktatás részesei lehetnek a lelkes csapatok, betekintést nyerhetnek a kapitány feladataiba.  A rendezvényt színesítő Balaton ismeretekről is a kapitánynak adnak számot a csapat tagjai. A hajó első embere pontozással értékel, de nem kell megijedni! külön plusz pontokat lehet szerezni a hajó illetve a Balaton szeretetéről és különleges ismeretével is. Számos humoros lehetőség kínálkozik rendezvényhelyszínenként a szépítésre és a minél jobb eredmény elérésére.

A résztvevők megtanulhatnak igazi tengerészcsomót kötni, a csomózás fortélyait a mindennapi életben is nagyon jól fogják tudni használni és persze nem csak a hajón. Akár egy autót kelljen elvontatni két rövid, szakszerűen összetoldott kötéllel amit, vontatás után könnyedén szét lehessen oldani. A palackposta üzenet is remek agytorna és jól összehangolt csapatmunkát igényel a megfejtés és az esetleges új szöveg kódolása. A rendezvény egyik közkedvelt momentuma illetve feladata  a hajó árbocának meghódítása mely nagy erőt, koncentrációt és sokszor humort igényel. A Balaton szépségében gyönyörködni egy kellően magas helyről, hallgatni a szél susogását a Balaton habjainak surrogását egyedülálló élményeink megkoronázása lehet!

A hajón dolgozó matrózok mindennapjai is izgalmasak egy kívülálló számára, pláne ha segíthetünk nekik dolguk elvégzésében. Szívesen sürögnek a csapatok a hajó vitorláinak felhúzásánál, leeresztésénél és nagy kaland a Balaton széljárásainak és a navigálás elsajátítása is. Egy hajós rendezvény el sem képzelhető egy kis hajóvezetés nélkül! Irány a kormány és máris a kezünkben az irányítás! A hajó, a Balaton hullámai, a szél mind jóbarátunk és cinkosunk egy klassz és összetartó csapat létrehozásában.

A következő rendezvényhelyszín a kis vitorlás hajó. A 10 fős kishajókon igazi vízközeli élményben lesz részük, a Talizmán yachton elsajátított ismeretekre támaszkodva kipróbálhatjuk az „igazi” vitorlázást! Itt is a kapitány értékeli a csapat munkáját. A hajó tartozékai mind azt fogják segíteni, hogy minél sikeresebb és kellemesebb élménnyel érkezzünk meg. A vitorlák felvonása, szélbe állítása és kezelése összehangolt résztvevőket kíván. Ki kormányos, ki kadét, ki kapitányi funkciókat tölthet be a program során. Nagy kaland megregulázni egy hajót, hogy kényünk és kedvünk szerint száguldjon a Balatonon, dacolva széllel és hullámokkal.

A rendezvény szokatlan helyszíne a „sziget” melyen szintén kihívásokkal kell megküzdeniük a szorgos és elszánt csapatoknak. Itt dokkmunkásokká alakulnak a csapatok és elvégzik az „árurendezés” és akár a „matrózbüntetés” feladatait is. Horgonyozni nemcsak az igazán erősek, hanem az ügyesek is tudnak. Egységben az erő és az ész? E rendezvényhelyszín otthont ad az ünnepélyes díjkiosztásnak ill. Balaton-bulinak. IGEN , a Balaton kellős közepén egy fergeteges grill-partyt lehet tartani hűsítő koktélokkal és egy kis fürdéssel.

Felejthetetlen momentuma ez a rendezvénynek, hiszen nem minden nap adatik meg az embernek, hogy egy különleges úszó sziget ad helyet egy különleges eseménynek!


Tovább szemezgetve a rendezvényhelyszínek és lehetőségek között egy új programunk bukkan fel, mely nem kis technikai előkészületet és hajós szervezést igényel. Annál nagyobb élményekkel gazdagodnak azok akik velünk tartanak egy nem mindennapi lézer harcra vitorláshajókkal, motorcsónakokkal, partra szállással...

Kalóztámadás – Kalóz háború lézer tag-ekkel

 

Cégeket, baráti társaságokat, iskolai osztályokat, csoportokat várunk egy kis harcra.

Klasszisokkal jobb lesz, mint egy számháború!

Csapatépítésnek is kiváló tevékenység, fordulatokkal, show elemekkel ez az igazán izgalmas hajós, harcos élmény!

Újonnan vásárolt felszereléseinkkel nagy kalandban lehet része a velünk tartóknak.

A siófoki kikötőben hajóra szállnak a résztvevők. A Talizmán Yachtok ugyanúgy, mint a motorcsónakok is szolgálhatnak bázis hajóként. A rendezvényen részt vevő csapatok egyéni döntésén alapul, hogy az impozánsabb Talizmán Yachtok vagy a fordulékonyabb, fürgébb motorcsónakok játsszák-e a fő szerepet az ütközetben.

Vitorlás yachtjaink 40-50 fő befogadására képesek hajónként, motorcsónakjaink 15 személyesek és 350 lóerő szolgáltatja a sebességet és az adrenalin fröccsöt a Balaton vízén.

A csapatok, vitorláznak, hajóznak egyet, a fedélzeten magukra öltik a kalózruhákat. Sok kiegészítő közül lehet választani, a céges rendezvényszervezés elgondolása alapján különféle megoldás kínálkozik. A partra szállás után a lézer fegyverekre helyezzük a hangsúlyt és kezdődhet a harc! Érzékelős fejpántok jelzik a bevitt találatokat. Könnyű felmérni a veszteségéket bár a küzdelem végén mindenki győztesnek érezheti magát, hogy részese lehetett egy nem mindennapi kalandnak földön, vízen!

 webkamera
vitorlás yacht nyaraló bérlés
WEBDESIGN: ONOFFICE.HU
Hajózási és Idegenforgalmi Szolgáltató Kft. | Tel.: +36 30 5424 208 | 8600 Siófok Kõrösi Csoma Sándor u. 7.
Copyright © 2002 T Flotta Kft.

A T Flotta rendezvényszervezés mellett hajóbérléssel, sétahajózással, hajókirándulások, csapatépítések, vitorlás tanfolyamok és céges rendezvények szervezésével foglalkozik Siófokon és Balatonon.